Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Mobiliteit & transport

Mobiliteit & transport

Mobiliteit & transport

Binnen de automotivebranche is VIBA al decennialang een gevestigde naam. We hebben dan ook een grote kennis van de markt en leveren elke dag opnieuw vol trots onze topmerken af.

 

Klik hier voor een overzicht van alle producten op het gebied van mobiliteit en transport

 

 

Veilig op weg

Denk daarbij bijvoorbeeld aan MAD, van hulpveer tot vervangveer en van EasyLoad-beladingssystemen tot remschijfafdraaiapparatuur.

En Autoglym, het merk met een uitgebreid assortiment voor zowel de poetsende autoliefhebber als professionele wasstraten. Of Sika, de top in ruitverlijming. Dagelijks worden honderden ruiten door onze klanten vervangen met deze speciale kitten.

Naast deze toonaangevende merken hebben we bovendien een compleet assortiment Atera-fietsdragers, welke weer op onze Westfalia-trekhaken geplaatst kunnen worden. Tevens voeren we in Nederland al jaren het merk PetroMark, een complete lijn van brandstofadditieven en onderhoudsmiddelen.

Last but not least bent u ook voor ruitreparatiekoffers, kentekenplaatschroeven en Gerba- en Puma-werkschoenen bij VIBA aan het juiste adres. Ons team staat graag voor u klaar met een gepast advies en natuurlijk een snelle levering.

Website tip

Maak tijdens het zoeken naar producten gebruik van de filters aan de linkerkant van uw scherm. Zo kunt u de zoekresultaten beperken, zodat bijvoorbeeld alleen producten zichtbaar zijn die geschikt zijn voor gebruik in de mobiliteit en transport!